Om helgen i Sjöhaga

Tomatsoppa, tesumpar, småsmå semlor, hundra chips och olika pizzor, fetaost, gudomlig honung, stenugnsbakat, fuskad guacamole, godis såklart och vin, port och en litenliten whiskey. Och så vårsolsglittriga och noskylande taxpromenader ner till Saxemara Varvet förstås. (Jag vill ha en tax.)

Allt det och mycketmycket annat hann vi med ute i vackravackra Sjöhaga i helgen. Men i princip allt utom vad vi åt är fortfarande löjligt hemligt.
Sommarteaterproduktionen är iallafall äntligen avsparkad. Jag behöver inte längre ljuga och hålla käften om rollsättning och annat saftigt. Nu vet produktionen iallafall. Om två små veckor är allt detta (nåja) common knowledge, då kollationerar vi och det med besked.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0