Kissa som en man


Hahaha! Haha! Jag skrattar åt min egen dumhet! Åt mina systrars dumhet! Tänk att jämnställdheten varit så nära hela tiden. Och vi, dumma får, har förstört manikyren på allt barikadklättrande i onödan. Tänk att vi försökt allt. Allt! För att släta historiens könsdiken. Plana ut och asfaltera. Tänk vad vi dumma kossor gjort oss till. Krånglat och besvärat. När det var så enkelt. Som att stå upp och kissa.
Allt vi behöver göra för att behandlas med samma respekt som en man är att kissa som en man. Om bara våra anmödrar lyft på kjolen lite tidigare...
Det måste vara en man. Som hittat på det där med kisstratt. Kisstratt!? Ett hjälpmedel(?) För kvinnor. För att hjälpa oss. Kissa stående. För att föra kvinnan ett steg närmre jämnställdhet med mannen. Istället för att omfamna och rekognisera likheterna. Förändrar vi det som skiljer åt. Mest logiskt så. Gör om, gör rätt.
Att det va så enkelt. Kvinnor! För att vara lika mycket värd som en man: Bli en!

Jag fick sån plötslig lust att sätta upp Jösses Flickor! på en teatern när dig.

Kommentarer
Postat av: Mr Arsotid

Ha! Det är inte jättekul att yrvaken om morgonen försöka stå på benen & dessutom att pricka rätt, så njuta av att få sitta tjejer. Om ni trots allt skaffar trattar, se till att kräva att de bara finns i en storlek, så slipper ni kisstrattsmätningstävla vid rännan. :-)

2010-02-11 @ 22:39:59
URL: http://arsotid.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Bra skrivit :D!

2010-02-11 @ 23:40:55
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: klara

kolla gärna in i min blogg http://klaraearlingh.blogg.se <3

2010-02-11 @ 23:49:19
URL: http://klaraearlingh.blogg.se/
Postat av: R

Tack!

Jodå, pojkar får sitta! Minskar testikelcancer ;)

Och jag tror faktiskt de där styggelserna finns i olika storlekar, ska man skolas in i manssamhället så får man hela paketet. No joke intended.

2010-02-13 @ 11:45:51
URL: http://karakungen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0